Maak hier uw keuze:     

     •  Doekcollectie Simply Good
     •  Doekcollectie The Essentials
     •  Doekcollectie Glasvezeldoeken


Zonweringdoek van zonwering-online
met 5 jaar garantie!

 
Informatiefolder Zonweringdoek
"The Essentials" – doekcollectie 2013

Pure elegantie en tijdloos zijn kenmerkend  voor deze collectie. De doeken passen perfect in iedere omgeving en geven een harmonisch beeld.

Welk product je ook kiest, de kleur van het doek is bepalend voor de sfeer. Met "The Essentials" hopen we je op weg te helpen om de kleur te bepalen die het best bij je past. We hebben onze dessins met zorg uitgekozen, laat je inspireren . . .

De collectie "Simply Good"

Deze collectie onderscheidt zich door de hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Klassieke eenvoud, bewezen kwaliteit en stralende accenten zijn de kernwaarden van deze collectie. We hebben een afgewogen collectie van 25 dessins voor u geselecteerd.

Glasvezeldoek

Screendoek wordt vele jaren succesvol toegepast in de binnen en buitenzonwering. Voor onze screens wordt gebruik gemaakt van het type "520". Deze hoge kwaliteit screendoek wordt geweven van een PVC gecoat glasvezel.
De open structuur van het doekweefsel laat diffuus daglicht door terwijl het directe zon-instraling tegenhoudt. Hierdoor wordt warmtevorming tegengegaan en wordt een evenwichtige natuurlijke verlichting van de binnenruimte gecreëerd.

 
© 2019 DGL