Ga direct naar bestellen:     

     •  Rolluik serie XS
     •  Rolluik serie XLRolluiken van
zonwering-online . . 
met 5 jaar garantie!
De rolluiken van zonwering-online worden standaard geleverd met:
- Afdekdopjes in kleur 10mm
- Afsluitdoppen voor de geleider
- Bandopwinder
Bij uitvoering met motor:
- Opbouw draaischakelaar
- Haakse stekker met 3m snoer (wit)

Winkelwagen: (0) producten

Rolluiken

Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik. Eén van de belangrijkste aspecten is de verduisterende werking van een rolluik, het (zon)licht van buitenaf wordt geweerd en de kamer blijft donker en heerlijk koel. Rolluiken waarborgen uw privacy en hebben een inbraak vetragende werking. Ook biedt het rolluik een uitstekende isolatie, lawaai wordt effectief gedempt en kou wordt geweerd.

De rolluiken van zonwering-online zijn functioneel en mooi van vormgeving; geperfectioneerde techniek voor een eenvoudige montage achteraf.

Twee uitvoeringen.

Rolluik XS
Rolluik XS is een kwalitatief hoogwaardig product tegen een uiterst scherpe prijs. Dit rolluik onderscheidt zich door een zeer compacte oproldiameter waardoor kleinere kasten dan normaal mogelijk zijn. De aluminium lamellen zijn 100% volgeschuimd.
Rolluik XS wordt geleverd met afgeschuinde kap en design onderlat.
Rolluik XL
Model XL voldoet aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen, de lak heeft een hoogwaardige kwaliteit en daarmee een hoge krasvastheid. De sterke aluminium lamellen hebben een doeltreffende inbraak vertragende werking en zorgen voor een perfecte isolatie op gebied van geluid, koude en warmte.
Rolluik XL wordt geleverd met afgeschuinde kast, optioneel kunt u kiezen voor een ronde kast (XL-GR).

 

 

 

 Rolluik XS
Rolluik XS

                 

 Rolluik XL
Rolluik XL

 
© 2019 DGL