ZOMERACTIE
JUNI, JULI, AUGUSTUS

GRATIS THUISLEVERING

Ga direct naar bestellen:     

     •  Basic Collection
     •  Premium Collection
     •  Woods Collection

Jaloezieën van
zonwering-online . .

geleverd binnen 10 werkdagen
2 jaar garantie!


 zet schaduw in een ander licht . .

 

Winkelwagen: (0) producten

Aluminium Jaloezieën

Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens. Door de jaloezie te sluiten kan het licht uit de kamer geweerd worden.  De aluminium lamellen zijn leverbaar in breedtes van 16 en 25 mm. De bovenbak en onderlat zijn kleurgecoördineerd met de lamel.

Houten Jaloezieën

Houten jaloezieën, leverbaar in lamel 50 mm, zijn zeer functioneel. Door de isolerende eigenschappen zijn ze energiebesparend. ’s Zomers uw huis heerlijk koel en in de winter houden ze de warmte binnen. Een natuurproduct dat met haar stijl en uiterlijk zowel uw klassieke als moderne interieur verrijkt. De productie en afwerking toont oog voor detail en kwaliteit. De houten jaloezieën zijn uitgerust met kleurgecoordineerd ladderkoord en wordt de aluminium bovenbak voorzien van een houten koof.

De Collecties

Horizontale jaloezieën zijn modieuzer dan ooit te tevoren! Onze nieuwe collecties horizontale jaloezieën bieden eindeloze variaties door de vele materialen en kleuren. Kies voor aluminium of hout.

 

 

 

 

 

Basic Collection

 

 Premium Collection

 

 Woods Collection

Basic       Premium       Hout
 Voor alle basiskleuren    Metalics en prachtige dessins    Warm en sfeervol
 
© 2024 DGL