Meten & Montage    

     •  Terrasschermen
     •  Screens
     •  Rolluiken
 
     •  Montage

 


 

  

Meetinstructies algemeen (met name buitenzonwering)

Om te beginnen:
Voor het bepalen van de juiste maat is het van groot belang om te zien of de gevel vrij is van obstakels zoals regenpijpen, beplanting en dergelijke. Tevens moeten ramen en deuren gewoon kunnen blijven functioneren, bij de zonwering in de "in" en "uit" stand.

Bedieningszijde:
Bij de bedieningszijde van uw zonwering is het belangrijk te weten dat dit altijd van buitenaf wordt bekeken (met het gezicht naar de gevel). Bij een elektrische bediening gaat daar normaal gesproken de electra-kabel naar binnen.

Maten zonwering:
Alle maten van knikarm- en uitvalschermen worden opgegeven in centimeters, van screens en rolluiken in millimeters.

Van een maat in de dag of "dagmaat" wordt gesproken wanneer het product strak tussen het kozijn of de muren wordt geplaatst. De andere gevallen noemt men een "op de dag" plaatsing.

                   IN DE DAG                                                         OP DE DAG

meetadvies voor  zonwering montage in de dag                        meetadvies voor  zonwering montage op de dag

Montage advies

Het monteren en afstellen van zonwering is met de juiste instructie, aanwijzingen en gereedschap goed te realiseren. We hebben het product zo eenvoudig mogelijk gemaakt en trachten u zo goed mogelijk te ondersteunen met aanvullende informatie en diensten. Hierdoor wordt de montage, afstelling en onderhoud ook voor de DHZ-er mogelijk en kunt u tegen gunstige prijzen over kwalitatieve zonwering beschikken.

 

 
© 2024 DGL