Gemakkelijk besteld . .
Snel geleverd . .

Producten van Topkwaliteit . .
Overtuig uzelf, gewoon zonwering-online.be!


zonwering-onlineUw product met zorg omringd!

U bestelt bij zonwering-online.be altijd een product welke speciaal voor u wordt gemaakt. Vanaf het moment dat uw order binnenkomt, totdat het de fabriek verlaat, wordt uw bestelling met zorg omringd. Dat begint bij de orderinvoer, die nauwlettend controleert of hetgeen er ingevoerd wordt, ook is wat op uw bestelling staat. Daarna gaat de order ter productie de fabriek in.


Zagen van de profielen

De profielen die nodig zijn om uw zonwering te bouwen, worden op de mm nauwkeurig op maat gezaagd uit lengte materiaal. De meeste profielen liggen al voorgelakt klaar, bij bestellingen met aparte RAL kleuren zal het gezaagde profiel eerst naar de spuiterij gaan.

 

Doek uit voorraad

Onze doeken liggen op grote rollen op voorraad. Handig, dat zorgt voor een snelle doorloop van de order. Via een zogenaamde "paternoster", komt de juiste doekrol uit de lift en kunnen de benodigde banen van de rol gesneden worden. Nadat het doek gesneden is, wordt het geconfectioneerd.

 

Confectie van het doek

De meeste zonweringsdoeken worden geweven op 120 cm rolbreedte. Dat houdt in dat er banen doek aan elkaar gestikt moeten worden, om tot het totale doek te komen, benodigd voor in een breed zonnescherm. Verder dienen boven en onder in het doek zomen gelegd te worden, waar een kunststof pees in past. Deze zoom met pees wordt later in een holle kamer in de bovenbuis gestoken, alsmede in de voorlijst. De naden worden gestikt met speciaal transparant garen, welke zo slijtvast is, dat de naden gegarandeerd langer meegaan dan gemiddeld.

Assemblage

De gezaagde profielen, het geconfectioneerde doek en de benodigde onderdelen worden op de assemblage afdeling samengebracht en vormen tesamen uw zonwering! Als het scherm klaar is, gaat het naar de inpakafdeling voor een laatste controle, wordt daarna ingepakt en klaargelegd voor de transporteur. De inpakafdeling zorgt tevens voor het bijvoegen van de benodigde onderdelen.

Als het scherm is opgehaald door de transporteur, duurt het nog een paar dagen voordat het bij u aan de deur wordt afgeleverd. Dan kan het feest beginnen, want met de duidelijke montagehandleiding wordt monteren een leuke en gezellige bezigheid! U kunt daarna met trots genieten van een drankje onder uw eigen gemonteerde zonwering!

 
© 2024 DGL