Zonweringdoek van zonwering-online
met 5 jaar garantie!

 
Informatiefolder Zonweringdoek

Doekcollectie 2019

Pure elegantie en tijdloos zijn kenmerkend  voor deze collectie. De doeken passen perfect in iedere omgeving en geven een harmonisch beeld.

Welk product je ook kiest, de kleur van het doek is bepalend voor de sfeer. Met deze collectie hopen we je op weg te helpen om de kleur te bepalen die het best bij je past. We hebben onze dessins met zorg uitgekozen, laat je inspireren . . .

Over Tibelly zonweringdoek

Wanneer u kiest voor Tibelly zonweringdoek, kiest u voor optimale kwaliteit.

Tibelly Acryldoek wordt geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels voor een langdurige kleurechtheid en is in vele kleuren en dessins beschikbaar. De nabehandeling met een speciale water- en vuilafstotende coating maakt het een zeer onderhoudsvriendelijk zonweringdoek.
Het zonweringdoek wordt in banen van 120 cm aan elkaar geconfectioneerd, waardoor enkele naden zichtbaar zijn.
Tibelly Sergé screendoek bestaat uit glasvezeldraden en polyestergarens, waardoor dit doek een enigszins open structuur heeft. De garen zijn voorzien van een versterkende pvc coating voor een langere levensduur.

Zonwering beschermt.

Buitenzonwering is meer beschermend dan je denkt!
Naast de bescherming tegen inkijk, verkleuring en natuurlijk hinderlijke zonnestraling, beschermt met name terraszonwering tegen schadelijke UV-straling. Te veel blootstelling aan schadelijke UV-straling kan leiden tot huidkanker.
 

 
© 2024 DGL