ZOMERACTIE
JUNI, JULI, AUGUSTUS

GRATIS THUISLEVERING

Ga direct naar bestellen:     

     •  Transparant
     •  Verduisterend
     •  Prestige

 

 

Rolgordijnen van
zonwering-online . .

 

geleverd binnen 10 werkdagen
2 jaar garantie!

 

 

Winkelwagen: (0) producten

Rolgordijnen, eindeloos kiezen . .

Elegante, klassieke en tegelijkertijd moderne raambekleding, geschikt voor vrijwel elke ruimte.  Veel functionaliteit: van transparant tot verduisterd, van strak zakelijk tot warm romantisch met schulp of roede, een geweldige keuze uit oneindig veel stoffen, kleuren en dessins. Elegant en makkelijk te monteren. Zeer betaalbaar. Voor iedere woning en stijl zijn er wel passende rolgordijnen.

Transparante stoffen

In onze collectie transparante rolgordijnen zijn moderne, chique stoffen opgenomen, in diversen kleuren, kwaliteiten en transparanties. De  stoffen zijn gemaakt van 100% polyester. Deze stoffen kennen een hoge vochtbestendigheid zodat ze niet vervormen of rimpelen.

Verduisterende stoffen

De collectie verduisterende stoffen bestaat uit een uitgebreid assortiment, van neutrale tot felgekleurde stoffen. De verduisterende stoffen zijn bovendien voorzien van een coating die voor volstrekte verduistering zorgdraagt. Zeer geschikt voor slaapkamers.

 

 

 

 

 

Transparant

 

 Verduisterend

 

 Prestige

Transparant          Verduisterend           Prestige

Prestige, het spel tussen decoratie en licht

Voor een perfect evenwicht tussen privacy en licht op elk tijdstip van de dag. Met de eindeloze ketting kunt u de transparante en ondoorschijnende delen langs elkaar heen schuiven. De doorkijk kan traploos worden gevarieerd tot een totale sluiting. "Prestige" waarbij uw privacy modieus en decoratief wordt gegarandeerd.

 
© 2024 DGL